Utstyr

Kontrollrom

Studio Nord har en herlig mix av gammelt klassisk og nytt og moderne utstyr. I kontrollrommet finner mann flaggskipet til Slate som er Raven Z3c mikse/kontrollflate med Protools HDX, DAD og Directsound som opptaks medie. I racket finnes en del anlogt utstyr og brukes i kombinasjon med det digitale. Dette gir det beste fra begge verdener (analog og digital). Studioet har eget maskinrom som gjør at alt av viftestøy er fjernet fra der man jobber med lyd.

Lyttingen i kontrollrommet er Amphion Two18 og Proac Studio110. I opptak er det Hearback system med BeyerDynamic og AKG haedset.

Preamper fra BAE, Universal Audio, DACS, Millennia, Neve, trident...

 

Backline

Studio-Nord har en del Backline og mye er gamle klassikere. I tangent avdelingen finnes det Steinway flygel, Rhodes, Hammond med leslie og mange synther, både analogt og digitalt.. På tromme fronten har vi klassiske trommesett som Ludwig og Gretsch fra ca 1970 med en del skarper og alternative trommer. Gitarforsterker VOX ac30 fra 1964 og noen gitarer og basser. Det vi ikke har kan vi være behjelpelige med å skaffe.

Mikrofoner

Det finnes en fin mikrofonpark i Studio-Nord.

Det fineste og flotteste er et par håndlagde NU47c fra Nordic Audiolab i finland, bygd av Martin Kantola. I tillegg til disse er det mikrofoner fra Neumann, Telefunken, Brüel & Kjær, AEA, Sennheiser, akg, miktek, shure, Sontronics m.m

STUDIO NORD

Vestersidvegen 11, 8658 Mosjøen NORWAY

Telefon: +47 906 11 688

Email: fred@studio-nord.no

 

 

Copyright @ All Rights Reserved